Preskocit navigáciu




VYHLADÁVANIE

Kalendár udalostí

Predchádzajúci mesiac Nasledujúci mesiac
Jún 2021
Po Ut St Št Pi So Ne
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930    


Vyhlásenie o prístupnosti

Spoločenský večer veliteľa Opravárenského práporu


Spoločenský večer veliteľa Opravárenského práporu

       V Kultúrnom dome v Košťanoch nad Turcom sa dňa 17. novembra 2012 uskutočnil spoločenský večer veliteľa Opravárenského práporu, pri príležitosti 62. výročia založenia útvaru. Pozvanie na tento slávnostný večer prijal veliteľ Síl výcviku a podpory brigádny generál Ing. Ľubomír SVOBODA a taktiež veliteľ Spoločnej logistickej podpornej skupiny plukovník gšt. Ing. Ján ŽARNOVICKÝ.
V úvode slávnostného večera sa blysli svojím „šou programom“ príslušníci čestnej stráže, ktorí predviedli vojenskú „parádu“, pri ktorej sa zatajil dych nejednej príslušníčke nežného pohlavia. V úvodnom slove veliteľ Opravárenského práporu podplukovník Ing. Ing. Daniel LIČKO, privítal hostí a všetkých účastníkov slávnostného večera. Vyjadril potešenie nad skutočnosťou, že takéto stretnutie profesionálnych vojakov Opravárenského práporu spolu s rodinnými príslušníkmi už nadobúda formu tradície. Pri tejto príležitosti podplukovník Ing. Ing. Daniel LIČKO udelil cenu veliteľa Opravárenského práporu za dlhoročnú prácu vykonávanú v prospech útvaru zamestnancom Tiborovi Nogovi, Jánovi Badáňovi a nadrotmajstrovi Petrovi LOMENOVI, čím naštartoval ďalšiu z bohatých tradícií v prápore.
Po slávnostnom prípitku už nebránilo nič v tom, aby sa zaplnil tanečný parket. Do tanca hral a spieval hudobný producent, spevák a gitarista Miťo Bomba, známy z okolia Ružomberku. V priateľskej a veselej atmosfére sa mohlo podiskutovať o problémoch a témach, na ktoré pri práci neostáva čas. Dobrá nálada a spokojnosť účastníkov potvrdili, že spoločenský večer bol zorganizovaný na výbornej úrovni, za čo patrí poďakovanie všetkým, čo priložili ruku k dielu.
fotogaléria



Autor: nrtm. Lomen , Foto: čat. Hudec - Dátum: 17.11.2012
Čítanosť: 15861
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share