Preskocit navigáciu

Motospojky pri pamätníku zmierenia


Motospojky pri pamätníku zmierenia

Už sa stalo tradíciou že si na konci júna spoločne s motorkármi a príslušníkmi ostatných ozbrojených a záchranných zložiek pripomíname našich padlých kolegov.
Dnešné dopoludnie patrilo jednej zo zastávok jazdy za padlých hrdinov, ktorou sa tradične stal pamätník zmierenia na nádvorí Kutuzovových kasární v Bratislave. Počas krátkeho pietneho aktu predstavitelia velenia ozbrojených síl spolu so zástupcami združenia Motospojky položili, na tomto symbolickom mieste,  vence a venovali tichú spomienku padlým. Po skončení pietneho aktu prijal zástupcov motorkárov náčelník Generálneho štábu OS SR generál Daniel Zmeko a poďakoval im za príkladný rozvoj tradícií.
Po zastávke na našom nádvorí motorkári pokračovali do Ústavu pre výkon trestu odňatia slobody v Leopoldove a svoju cestu tradične ukončia zajtra na otváracom ceremoniáli Tankových dní Laugarício - Dňa s Pozemnými silami OS SR v Trenčianskych Stankovciach.


Motospojky pri pamätníku zmiereniaMotospojky pri pamätníku zmiereniaMotospojky pri pamätníku zmiereniaMotospojky pri pamätníku zmiereniaMotospojky pri pamätníku zmierenia 2Motospojky pri pamätníku zmierenia 2Motospojky pri pamätníku zmierenia 2Motospojky pri pamätníku zmierenia 2

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 28.06.2019
Čítanosť: 8526
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share